Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Coach

Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk, wil je een nieuwe richting geven aan je leven, wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk niveau, professionaliseren in een functie of sta je op het punt je eigen bedrijf te starten, dan help ik jou daarbij.

Mijn naam is Audrey van der Galiën. (1973), echtgenote, moeder van 2 kinderen, dochter, vriendin, fries, sporter. En coach. Als waterpoloër was ik altijd de spelverdeler, de speler met overzicht die lijnen in het spel uitzette. Ook als coach overzie ik situaties en geef ik op het juiste moment de juiste voorzetten. Afgestuurd aan de Retail Management School en daarna ruim 14 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Daar begeleidde ik veranderingsprojecten en organiseerde ik trainings- en begeleidingstrajecten.

Rode draad: het beste in mensen boven halen

Dankzij mijn opleidingen Stress en Burn-out coach, coachings-en loopbaanbegeleiding en organisatiepsychologie, allen op hbo-niveau, koppel ik mijn praktijkervaring aan breed theoretisch inzicht. Zo kan ik aan de hand van jouw coachvraag heldere lijnen uitzetten en je helpen je doel te verwezenlijken. Ik werk graag op het spanningsveld dat kan ontstaan tussen de belangen van de werknemer en de belangen van de werkgever.

Kort waar het kan, diep waar het moet. Dat is mijn werkwijze. Ik denk kritisch en analytisch, en kom tot de essentie, de kern van je knelpunt. Ik help jou om het te benoemen, om er zicht op te krijgen, en om het in perspectief te plaatsen.

Methoden

  • In de trajecten wordt gebruik gemaakt van de DISC persoonlijkheids-analyse en online Loopbaantesten.
  • Ik werk vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In ACT draait het om hoe je je op zaken kunt gaan richten waarop je op directie wijze invloed hebt, bijvoorbeeld gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten. ACT is een bewezen effectieve vorm van therapie, die gebruikt wordt bij onder andere burn-out, angst en depressieve klachten.
  • Ook werk ik vanuit de Positieve Psychologie. Vanuit deze benadering wordt de nadruk gelegd op mogelijkheden en het vergroten van je veerkracht. Het focust op je sterke punten. Om vanuit daar te dealen met tegenslagen.

Zoek je een coach voor herstel/voorkomen van stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanadvies & outplacement, studiekeuzebegeleiding of ZZP-coaching? Als coach richt ik mij op de regio Friesland.

NOLOC: Ik ben aangesloten en geregistreerd bij NOLOC, Vereniging voor loopbaan professionals.

CSR: Als Stress & Burn-out Coach ben ik partner van CSR, Centrum voor Stress & Burn-out coaching.

Op mijn offertes en facturen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die op verzoek worden toegestuurd.

Contact gegevens:
Buro GrootsWerk
Audrey van der Galiën,
De Jagersherne 3
8651 CJ IJlst (nabij Sneek en Joure)
06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl

En wat wil jij bereiken? Waar wil je naartoe? Buro GrootsWerk weet hoe je er komt. Je wordt aangemoedigd tot actie zodat je eindpunt, je richting en je route zichtbaar wordt. Alleen dan kun je realiseren!

Ervaringen

De persoonlijke aanpak werkt goed en ik vind het fijn dat je dieper gaat als alleen het werk gerelateerde. Zo kun je zakelijk als privé er iets van opsteken. Voor mij is het duidelijk geworden wat ik nodig heb om een baan uitdagend en leuk te vinden. Ik vind het ook goed voor mezelf om te zien dat ik m.b.t. mijn vorige baan geen verkeerde beslissing heb gemaakt, en dat ik vertrouwen heb in de toekomst. Audrey heeft een persoonlijke aanpak als het gaat om ontdekken waar de kracht ligt van mensen en ook waar de kracht (nog) niet ligt. Dit is uitermate handig als je niet weet wat je precies wilt of hoe je je huidige baan weer kan opvrolijken.

Vincent, Teammanager

Door mijn coachingstraject bij Audrey heb ik niet het gevoel dat ik ben veranderd, ik ben juist meer mijzelf geworden. Ze hield mij een heel doeltreffende spiegel voor, maar op een heel integere manier.

Theo, medewerker gemeente De Fryske Marren

lees meer ervaringen
Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl