Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Studiekeuze

Plezier en energie, juist tijdens je studie

Jij wilt een studie kiezen die bij je past. Op alle fronten: aansluiting op jouw niveau, talenten, interesses en motivatie. Je wilt een leuke studententijd, zonder al te veel studievertraging en later een baan met veelbelovend toekomstperspectief. Daarom wil je nú de juiste studie kiezen.

De keuze is echter groot, je tijd is beperkt en op open dagen lijken veel studies en opleidingen je interessant. Hoe kies je de studie die bij jou past en die joúw toekomstdromen laat uitkomen?

Studiekeuzeadvies op basis van wie je bent en wat je kunt!

We kijken als eerste naar jouw natuurlijke talenten en gedrag. Dit doen we middels een assessment (Student Profiel Analyse). Tijdens het adviesgesprek combineren we jouw persoonlijke profielanalyse met alle andere ingrediënten, zodat je zelf antwoord kunt geven op de vraag: “wat past bij mij?”

Daarom doen!
Meer dan 35% van de jongeren maakt een onjuiste studiekeuze.
Door onafhankelijk studiekeuze-advies kan jij voorkomen dat je ook verkeerd kiest. Door een goed studiekeuze traject voorkom je dat je (weer) moet 'switchen' van studie en kan je daarmee financiële risico's verkleinen.

Ik ben aangesloten bij NOLOC, vereniging voor loopbaan professionals.


Ervaringen

Als ouders hebben we gezien  hoe onze zoon weer het vertrouwen terug kreeg bij het maken van zijn studiekeuze. Hij zat helemaal vast en was gestopt met zijn opleiding. Door de nuchtere en doortastende manier van begeleiden van Audrey weet hij nu ook 'waarom' deze studie zo goed past. Hij gaat nu vol vertrouwen op zoek naar een kamer in Utrecht. Audrey is open en helder in haar communicatie. Erg prettig, ook voor ons als ouders.

Maria en Klaas-Peter over hun zoon Ewoud

lees meer ervaringen
Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl