Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
test hier je stressherstel
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Stress en Burn-out

Alles over stress, oververmoeidheid en burn-out. Van klachten tot oplossingen én preventie tot re-integratie.

Heb je last van stress? Kun je het allemaal even niet meer aan? Of heb je moeite om de boel te overzien? Ken je het gevoel van dat de bodem onder je voeten vandaan is geleden?
Langdurige stress beïnvloedt ook relaties en professionele vaardigheden, omdat dit leidt tot onder meer irritaties, slechte luistervaardigheden, zwakke concentratie, het terugtrekken en het verlies van teamgevoel.

Het coachinstraject geeft je handvaten, oefeningen, tips en info om van Burn-out te herstellen of het te voorkomen.

  • Stresspreventie: bij een dreigende burn-out kan de negatieve gevolgen beperken of zelfs voorkomen
  • Stresscoaching bij een reeds aanwezige burn-out helpt om goed te herstellen én om terugval op termijn te voorkomen

Hoe het werkt?

Wil je voorkomen dat je overspannen of burn-out raakt? Dan is stresscoaching en stresspreventie iets voor jou. Als stresspreventiecoach help ik je om naar je lijf te luisteren en ongezonde patronen te doorbreken. Ben je al burn-out? Dan help ik je weer te herstellen.

Ik maak hiervoor gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode, van het Centrum voor stress en burn-outcoaching.

Inhoudelijk gaan we bij het traject eerst werken aan je herstelvermogen. Als dat verbeterd is gaan we kijken naar hoe het nu allemaal zo gelopen is dat je (bijna) burn-out bent geraakt. We kijken naar je karakereigenschappen, valkuilen, overtuigingen zodat je hierin een verbeterslag maakt en je hierdoor je zelfmanagement op orde krijgt. Hieroor ga je beter voor jezelf zorgen en kun je weer van het leven genieten.

Contact met je arbo-arts of leidinggevende

Goed om te weten: ik sta als stresscoach zonder vraagtekens 100% aan jouw kant. Ik deel alleen informatie met je werk of arbo-arts als jij dat wilt, en ik vul geen dossiers in voor je werkgever. Jouw herstel en wat jij nodig hebt staat bij mij voorop.

E-coaching bij stress

Dankzij e-coaching is het ook mogelijk op afstand te werken. E-coaching is begeleiding via skype, telefoon en e-mail. Je kunt dit gewoon vanuit huis doen en houdt zo meer tijd en energie over om te werken aan je herstel.

HartRitmeVariatie

Er zijn talrijke behandelmethoden, onder meer middels medicat en therapieën om stress en de bijbehorende gezondheidsklachten op te lossen. Het stresshanteringstraject, gebaseerd op hartcoherentie (HartRitmeVariatie biofeedback) is innovatief en leert je in relatief korte tijd hoe je jezelf kunt ‘resetten’. (klik voor meer informatie)

Meer weten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op via audrey@burogrootswerk.nl

Buro GrootsWerk richt zich op Stress en Burn-out begeleiding in de regio Friesland en is partner van het CSR-centrum.

TIP: UTA-medewerkers vallend onder de CAO Bouw en Infra kunnen bij Buro GrootsWerk terecht voor gratis coaching bij Stress en Burn-out.

Recensie Audrey heeft me geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven, na een hele lastige tijd. Ze heeft me (daar waren wel een paar sessies voor nodig) opnieuw leren ontspannen en geleerd te kiezen voor wat ik belangrijk vind. Ik heb meer energie en vind het leven weer een stuk leuker!
Medewerker gemeente in Friesland

Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl