Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Referenties

Buro Grootswerk, in de persoon van Audrey, kan ik warm aanbevelen. Ze begeleidt een aantal medewerkers, werkzaam bij Vomar Voordeelmarkt B.V. Ze begeleidt hun bij een actieve oriëntatie op een baan buiten Vomar. Dit doet ze op een zeer betrokken en deskundige wijze. Ze begeleidt Afdelingsmanagers, Filiaalmedewerkers en collega's werkzaam op een interne afdeling bij Vomar. Zonder uitzondering geven alle medewerkers Audrey een zeer hoge score voor haar professionele aanpak en haar (directe) mensgerichte benadering. Waarbij het resultaat centraal staat: de heroriëntatie op een leuke nieuwe baan buiten Vomar.
Siedy, Senior HR Adviseur Detailresult group

Audrey heeft me geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven, na een hele lastige tijd. Ze heeft me (daar waren wel een paar sessies voor nodig) opnieuw leren ontspannen en geleerd te kiezen voor wat ik belangrijk vind. Ik heb meer energie en vind het leven weer een stuk leuker!
Medewerker gemeente in Friesland

Buro Grootswerk heeft mij op een betrokken en vakkundige wijze geholpen in het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Audrey doet dit op een positieve, krachtige wijze, zonder de mens uit het oog te verliezen. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd om toe te geven aan veranderingen.
Arjan, filiaalmanager Vomar Supermarkt

De afgelopen periode geïnvesteerd in een prima samenwerking tussen Buro GrootsWerk en gemeente De Fryske Marren. Medewerkers krijgen de kans hun persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten. Audrey, dank voor je aanpak, betrokkenheid en persoonlijke benadering! Wordt vervolgd.
Jelle, afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling bij gemeente De Fryske Marren

Door mijn coachingstraject bij Audrey heb ik niet gevoel dat ik ben veranderd, ik ben juist weer meer mijzelf geworden. Ze hield mij een heel doeltreffende spiegel voor, maar op een heel integere manier.
Theo, medewerker gemeente De Fryske Marren

Als ouders hebben we gezien hoe onze zoon weer het vertrouwen terug kreeg bij het maken van zijn studiekeuze. Hij zat helemaal vast en was gestopt met zijn opleiding. Door de nuchtere en doortastende manier van begeleiden van Audrey weet hij nu ook 'waarom' deze studie zo goed past. Hij gaat nu vol vertrouwen op zoek naar een kamer in Utrecht. Audrey is open en helder in haar communicatie. Erg prettig, ook voor ons als ouders.
Maria en Klaas-Peter over hun zoon Ewoud

Ik vond het coachingtraject indrukwekkend. Het was zoveel meer dan ik van tevoren had kunnen bedenken, ik vond het af en toe confronterend. Ik leerde veel over mezelf terwijl ik alles al dacht te weten. Mijn doelen zijn bereikt, ik weet hoe ik ze moet toepassen en ik weet waar ik op moet letten om balans (mijn missie) te creëren/houden.
mevrouw Jansen, Teamleider

Als je iemand zoekt die betrokken is bij jou, je in je waarde laat maar wel pushed om stappen te maken, je de tools geeft om in je kracht te komen en je duidelijkheid geeft over hoe je werkelijk in elkaar zit en in wat je drijft moet je bij Audrey zijn

Sterk hoe je mij in zo’n kort tijdsbestek inzicht heb gegeven in wat ik doe en welk effect dit heeft op mij en mijn omgeving. Je hebt me handvaten gegeven die ik in de praktijk toepas zodat ik het makkelijker maak voor mezelf.

Diana, begeleider bij ZIENN

De persoonlijke aanpak werkt goed en ik vind het fijn dat je dieper gaat als alleen het werk gerelateerde. Zo kun je zakelijk als privé er iets van opsteken. Voor mij is het duidelijk geworden wat ik nodig heb om een baan uitdagend en leuk te vinden. Ik vind het ook goed voor mezelf om te zien dat ik m.b.t. mijn vorige baan geen verkeerde beslissing heb gemaakt, en dat ik vertrouwen heb in de toekomst.
Vincent Teammanager supermarkt

Opdrachtgevers

Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl