Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Loopbaan

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” Gandhi

Met een loopbaantraject krijg je inzicht in je talenten, drijfveren en kwaliteiten en weet je deze met concrete handvatten te verbinden aan jouw ambities en passie.

Loop jij rond met vragen omtrent je loopbaan? Vind je je werk saai? Zit je vast in een burn-out? Lukt het je maar niet om die ene belangrijke competentie goed onder knie te krijgen? Twijfel je of je wel op de juiste ‘plek’ zit? Vraag je je af wat er nog meer mogelijk is? Ben je boventallig of ontslagen en moet je weer opnieuw beginnen? Ben jij op zoek naar antwoord op de vragen wie ben ik?, wat kan ik?, en wat wil ik?

Of loop je vast in je oriëntatie op de arbeidsmarkt? Vind je het schrijven van een sollicitatiebrief moeilijk? Krijg je de bibbers als je alleen al denkt aan een sollicitatiegesprek? Bij Buro GrootsWerk kun je terecht voor:

- Loopbaan coaching

- Sollicitatie coaching

Wat je situatie ook is, met welke vraag of vragen je ook rondloopt als je jou vragen wilt beantwoorden heb je heel wat zelfkennis nodig. Als coach zal ik je helpen te ontdekken waar voor jou de antwoorden liggen. Hierdoor krijgt je inzicht in wie je bent, wat je leuk vindt om te doen en in welke richting je wilt gaan voor een volgende baan of studie. Ook zal ik je de handvatten geven waarmee je aan de slag kunt gaan op de arbeidsmarkt om die baan te vinden die bij je past.

Buro GrootsWerk richt zich op Loopbaanbegeleiding in de regio Friesland en is aangesloten bij Noloc, vereniging voor Loopbaan Professionals.

Ervaringen

Buro Grootswerk, in de persoon van Audrey, kan ik warm aanbevelen. Ze begeleidt een aantal medewerkers, werkzaam bij Vomar Voordeelmarkt B.V. Ze begeleidt hun bij een actieve oriëntatie op een baan buiten Vomar. Dit doet ze op een zeer betrokken en deskundige wijze. Ze begeleidt Afdelingsmanagers, Filiaalmedewerkers en collega's werkzaam op een interne afdeling bij Vomar. Zonder uitzondering geven alle medewerkers Audrey een zeer hoge score voor haar professionele aanpak en haar (directe) mensgerichte benadering. Waarbij het resultaat centraal staat: de heroriëntatie op een leuke nieuwe baan buiten Vomar.

Siedy, Senior HR Adviseur Detailresult group

lees meer ervaringen
Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl