Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Hartcoherentie - bio feedback

Vrijwel ieder mens ondervindt de gevolgen van stress. Het is een bijna vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijkse leven geworden.
De term 'stress' wordt gebruikt voor de uitdagingen, spanningen en druk die het lichaam ondervindt. In onze westerse maatschappij worden zeer veel mensen geplaagd door gezondheidsproblemen die gerelateerd kunnen worden aan stress.

Welke behandelmethode of therapie er dan ook wordt toegepast, stress is niet te elimineren uit ons dagelijks leven. Echter het is wel degelijk mogelijk om met stress te leren omgaan op een dusdanige wijze dat je mentale en fysieke veerkracht wordt versterkt en daarmee de kwaliteit van het leven vergroot wordt.

Er zijn talrijke behandelmethoden, onder meer middels medicat en therapieën om stress en de bijbehorende gezondheidsklachten op te lossen. Het stresshanteringstraject, gebaseerd op hartcoherentie (HartRitmeVariatie biofeedback) is innovatief en leert je in relatief korte tijd hoe je jezelf kunt ‘resetten’. (klik voor meer informatie)

Om blijvend resultaat te boeken is het van belang om langdurige afhankelijkheid van een behandelaar te voorkomen en methoden toe te passen, die een jezelf, thuis eenvoudig kunt gebruiken. Het resultaat van hartcoherentie is dan aantoonbaar groter en het effect is langdurige, zo niet permanent merkbaar.

Deze benadering heeft een uitgebreide wetenschappelijke basis en wordt door duizenden mensen over de hele wereld gebruikt als dé methode om hun stress te verminderen, beter te presteren, zowel op zakelijk gebied als in de sport, hun bewustzijn en intelligentie te vergroten, betere relaties te creëren en om te gaan met de grillen van het leven.

Het programma in het kort:

  • intrainen van hartcoherentie
  • omgaan met emoties en stressvolle momenten
  • communiceren in stresssituaties en mbt emoties en behoefte in stresssituaties
  • contact maken met eigen behoefte en leren grenzen stellen

Kosten

Het traject bestaat uit 4 gesprekken van 1-1,5 uur, inclusief een gratis hartcoherentie meting met de Balance Manager. De kosten bedragen in totaal € 395,- inclusief BTW voor particulieren en € 495,- excl BTW voor zakelijke klanten.

Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl