Audrey van der Galiën
Tel. 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl
LEER MIJ KENNEN NEEM CONTACT OP

Training

Praktijktrainingen, waarin het verwerven van kennis én vaardigheden op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden. De medewerker wordt niet alleen wijzer, maar kan deze wijsheid ook in praktijk brengen. Ook zijn alle training individueel te volgen.

Aanbod trainingen

  • Grenzen en Wensen
  • Feedback! Kwestie van geven en nemen
  • Ik heb talent
  • Echt werk door netwerk
  • Hoe verder na ontslag
  • Loopbaanorientatie (wie ben ik, wat kan ik , wat wil ik)
  • Duurzame Inzetbaarheid 'Hoe haal ik gemotiveerd en vitaal de eindstreep'?

Hieronder zijn een aantal trainingen nader uitgelciht.
Voor meer informatie over de overige trainingen, wens voor een andere training of een
voorstel op maat, neem vrijblijvend contact met mij op (06-222 88 792).

Training “Grenzen en Wensen

Stel jij grenzen en waar liggen die? Ben jij degene die altijd nog wel een klusje oppakt, aan een verzoek voldoet of oplost wat een ander laat liggen? Dat geldt ook in je privé. Zijn je grenzen flexibel aan wat je gezin of de omstandigheden van je vragen?
Lees verder >>


Training “Feedback! Kwestie van geven en nemen

Collega´s aanspreken op gedrag leidt soms tot misverstanden en irritatie. Precies het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken.
Lees verder >>


Training “Ik heb talent"

In de training ‘Ik Heb Talent’ staat het ontdekken van je talent centraal. Het ontdekken van je talent geeft je richting. Het helpt je om de juiste plek te vinden voor jou.
Lees verder >>


Training “Echt werk door netwerk"

De training ‘Echt werk door netwerk’ zit vol met tips, trics en concrete handvaten rondom netwerken. Leer hoe je je netwerk kunt inzetten voor het vinden van een nieuwe baan of zzp-opdrachten.
Lees verder >>


Training “Hoe verder na ontslag”

Deze intensieve training draait om hoe je omgaat met veranderingen, waar je niet zelf voor hebt gekozen. De training wordt onder andere ingezet bij ontslag en reorganisaties. Deelnemers leren vanuit zichzelf sterker en beter de veranderde situatie aan te pakken.
Lees verder >>


Training “Loopbaanoriëntatie”

Dit is een training rondom het thema ‘wie ben ik?, wat kan ik?, wat wil ik?’ In deze creatieve training krijgen de deelnemers inzicht in zichzelf en wat zij in de toekomst met hun loopbaan willen.
Lees verder >>


Training “Ik bouw aan de loopbaan van mijn leven/Duurzame inzetbaarheid”

Vernieuwende training rond het actuele thema Duurzame inzetbaarheid. ‘Hoe blijf je als werknemer goed, gezond en met plezier aan het werk tot aan je pensioen?’
Deelnemers krijgen inzicht in hun talenten, fitheid en toekomstbestendigheid in een dynamische werkomgeving. Gelukkig en gezond aan het werk zijn en blijven is het doel.
Lees verder >>


Ervaringen

"Ik ben een doener, dus laat mij maar echt iets maken. Bij de training 'Wie ben ik , wat kan ik en wat wil ik' kreeg ik een praatje bij het plaatje. Hierna had ik echt meer beeld van mezelf en duidelijker wat ik wel wil."

Peter, Teamleider gemeente

 

"Bij de training 'Hoe verder na ontslag' was er vooral ruimte voor mijn verhaal. Maar ook heb ik vanuit de gesprekken met anderen ervaren hoeveel veerkracht ik heb om met mijn situatie om te gaan. Ik ben blij dat ik hier aan mee heb gedaan, het komt wel goed met mij."

Linda, medewerker ziekenhuis

 

 

lees meer ervaringen
Audrey van der Galiën
De Jagersherne 3 - 8651 CJ IJlst (Friesland) - 06-222 88 792
audrey@burogrootswerk.nl